Vælg et miljøvenlig kontor og bil

I en verden, hvor isen smelter, vandstanden i havene stiger, og klimaet er i konstant forandring, er det vigtigt at værne om miljøet. Der er heldigvis mange forskellige ting, du kan gøre for at hjælpe. Læs her om, hvilke tanker du kan gøre dig, når du skal på biljagt eller indrette kontoret. 

Miljøvenlig maling og møbler

Har du et kontor på arbejdet eller i hjemmet? Når det skal istandsættes og indrettes, er der forskellige miljøvenlige tiltag, der med fordel kan tages højde for. Der kan blandt andet anvendes bæredygtig maling og bæredygtige møbler.

Så passer du på vores planet, selv når du sidder i kontorstolen og drikker kaffe, mens du arbejder. Det er så få ting, der skal til for at gøre en fordel.

“Mange bække små bliver til en stor å.” Hvis din kontorsidemakker gør det samme og hendes gør det samme, så er vi pludseligt kommet langt længere. Så tanken “det er jo lige meget om jeg lige gør det – jeg er kun én.” Hvis alle tænker sådan, så er jordens fremtid ikke lys – i stedet bør vi alle føle os, som en del af et team, der arbejder sammen om den klode, som vi efterlader vores børn.

LÆS OGSÅ Pas på miljøet: Tre tips, der hjælper dig i hverdagen

Nej tak til benzinsluger

Hvis du overvejer at købe en bil, er det vigtigt at gøre sig tanker om, hvordan den påvirker miljøet. Kører den langt på literen eller sluger den benzinen? Og hvilket materialer er den lavet af?

Et alternativ kunne også være at have en delebil – eksempelvis med nabofamilien – så der blot skal produceres én bil frem for to. En smart og alternativ løsning, der helt sikkert er til gavn for miljøet.

Bedst af alt er naturligvis en elbil, hvor du i sandhed har muligheden for at skåne miljøet og ikke bruge dens naturlige ressourcer.

LÆS OGSÅ Energibranche efterlyser konkrete løsninger i rød klimaplan

 


Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Lokalebasen.dk, der kan hjælpe dig med at finde erhvervslokaler til din virksomhed. Du kan også finde mødelokaler på deres site


 

Related posts

Leave a Comment