Vælg miljørigtigt legetøj til din hund

De fleste danskere er efterhånden enige om, at klima- og miljøforandringer er problematiske, og at vi bliver nødt til at gøre noget ved det. Som privat person kan det dog være svært at se, hvad man bør gøre.

Kan man virkelig gøre noget vigtigt, eller er ens tid bedre brugt ved at være vred på politikkerne, indtil de gør noget. Svaret er i hvert fald ikke sidstnævnte, men det bliver også stadig tydeligere, at vi som enkeltpersoner ikke kan gøre meget fra eller til.

Det behøver vi heldigvis heller ikke, men hvis vi alle sammen giver op på forhånd, får vi heller aldrig kollektiv aktion. Derfor handler det om at starte i det små. Gør vi alle det, kan vi have stor indflydelse.

Hvilke vaner passer ind i dit liv?

Men hvor skal man så egentlig starte? Det gode svar er, at det i rigtig høj grad er op til dig. Hvis vi kan tage os sammen uden tvang og gøre noget ved vores klodes helbred uden tvang fra politikernes side, kan vi selv bestemme, hvilken effekt det får på vores private liv. Vi du gerne begynde at cykle på arbejde, spise mindre kød eller slukke lyset tidligt.

Mens du går med hunden kan du få lyttet til Mofibo og få en lang prøve periode med en rabatkode.

Få hundens hjælp til en miljørigtig dagligdag

Selv noget så tilsyneladende banalt som at købe miljørigtigt legetøj til hunden kan ende med at have betydning. Hvor de fleste danskere har opdaget vigtigheden, er virksomhederne nemlig en anelse sløvere.

I sidste ende afhænger deres handlinger dog ene og alene af, hvor vi vælger at lægge vores penge. Hvis flere og flere vælger at købe miljørigtigt legetøj til hunden, så bliver mere og mere hundelegetøj også produceret etisk med god plast og under miljømæssigt hensigtsmæssige processer.

Miljøvenligt hundelegetøj vil desuden ikke kun være godt miljøet, men også for din hund. Det er altid bedre at vælge legetøj, der ikke er fyldt med miljøskadelige stoffer, for disse stoffer vil naturligvis også være skadelige for din hund. Ved at beskytte din hund og gå mere op i, hvad der puttes i dit kæledyrs legetøj, kan du dermed samtidig tænke mere på miljøet.

Denne tanke kan du også let udbrede til resten af din hunds ting – f.eks. dens mad- og vandskål og kurv. Hvis du allerede har en hund eller måske bare godt kunne tænke dig en, så læs flere gode artikler om hunde her. Det kan jo være, at I sammen kan begynde på jeres nye, miljørigtige hverdag.

Related posts

Leave a Comment