Støt virksomheder der støtter gode formål

Ud fra overskriften tænker du nok: Hvorfor ikke bare støtte de gode miljø-formål direkte – hvorfor skal jeg støtte virksomheder, der efterfølgende støtter gode formål. Her er forklaringen:

Selvfølgelig skal du støtte gode formål direkte – det gør vi naturligvis også selv her på redaktionen. MEN: Du kan af gode grunde ikke bruge alle dine penge på velgørende formål – så går du i hvert fald hurtigt bankerot, og det er jo ikke godt for nogen!

Derfor er tankegangen bag denne spøjse overskrift, at du kan købe ting og services (som du har behov for til hverdag) af virksomheder, der giver en procentdel af overskuddet til gode miljørigtige formål. Ét eksempel er Fokusmæglerne, der donerer penge til organisationer såsom Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse og Verdensnaturfonden.

Så når du for eksempel mangler en ejendomsmægler i København, så vælg sådan nogle som dem, der giver videre.

Der findes massere af sådanne gode virksomheder, der giver videre på denne gode måde. Og det er ofte ret nemt at spotte dem, da de heldigvis viser det stolt frem – som de selvfølgelig også burde.

I vores verden er det nemlig en god årsag til at vælge ét brand over et andet.

Hvis vi ikke hjælpes ad om at trække det hårde læs, så er vores jord i stor fare. Dette er et faktum, som vi jo alle i dag er klar over. Derfor kan du også gøre dit ved at vælge de virksomheder, der netop gør noget for vor jord.

På denne måde bliver andre virksomheder måske tvunget til også at gøre en forskel, hvilket kan skabe en meget positiv kædereaktion.

Vi håber også, at du vil være med på denne vogn og sprede budskabet med alle dem, som du kender. Vi skal løfte i flok!

Related posts

Leave a Comment