Sådan gør du din smartphone mere miljøvenlig

Vi får rigtig mange henvendelser fra læsere, der gerne vil have tips til at blive mere miljøvenlige. Og et godt sted at starte, hvis du spørger os, er ens smartphone.

Smartphones nu til dags bruger enormt meget strøm. Både fordi vi bruger dem rigtig meget, men også fordi de bare æder meget energi på at holde sig connected til 3G samt holde gang i den store skærm.

Netop dette gør også vores mobiler til helt store energislugere, som vi sammen kan gøre noget ved. Hvis alle nemlig går sammen om at spare lidt på strømmen til vores Twitter-maskiner, så kan vi gøre en hel del for denne klode.

Herunder har vi samlet to lette og gode tips.

Brug solcelledrevet powerbank

Hvorfor ikke oplade din mobil ved at udnytte solens energi? Det er både smart, miljøvenligt og det sparer dig en masse penge på din elregning over en længere periode.

Du kan for eksempel anskaffe dig et solcellepanel fra Powerbanken.dk, hvor du vil få muligheden for at oplade din mobil bare ved at bruge solens stråler.

Sluk den

Hvis du ikke har muligheden for at oplade din mobil via solceller, så kan du også vælge at slukke den og spare strøm. På denne måde benytter du langt mindre energi og behovet for at oplade den bliver mindre.

Dette er et smart trick til at spare på strømmen + du får mere tid til at være produktiv med andre sager: For eksempel at læse eller være sammen med venner.

Prøv selv magien ved at slukke din mobil!

Hvad gør virksomheder for at blive mere miljøvenlige

  • Maersk har længe arbejdet på at gøre deres forurening fra deres næsten 600 skibe langt mindre.
  • Pandora satser på langt mere grønne produktionsfaciliteter. På denne måde kan de minimere firmaets indflydelse på miljøet og dermed møde deres kunders forventninger til etiske smykker.
  • Carlsberg arbejder mod 2030 at skabe en 50% reduktion af vandforbruget på deres mange bryggerier.

 

Related posts

Leave a Comment