Sådan vælger du de rette online butikker at støtte

Mange af os vil hellere end gerne støtte virksomheder, der er gode overfor miljøet. Og dette er også rigtig vigtigt: Det betyder meget, at du vælger at købe fra virksomheder, der er bevidste omkring de miljømæssige udfordringer, som vi har på denne klode.

Når du køber fra butikker, der er gode mod miljøet, så er du inddirekte med til at skabe en bedre fremtid – ikke kun for dig selv, men også dine børn og fremdige generationer.

Der er så mange virksomheder derude, der slet ikke tænker over deres pligt i forhold til vores klode – men flere og flere vender disse butikker ryggen, så de får øjnene op for deres ansvar.

Vil du også være med til at være en del af denne bevægelse, så har vi gode råd til, hvordan du vælger de helt rette online butikker at støtte med dine indkøb.

Sådan bliver du mere miljøvenlig

Se efter diverse mærkatordninger

For eksempel kan du kigge efter i hjemmesiders footer, om de har et CO2 Neutralt website. Dette skildrer virksomheder ofte med nederst på deres side, så du hurtigt kan se, at disse folk tager deres sociale ansvar alvorligt.

Det betyder, at CO2-udledningen fra både deres website og brugerne på deres side er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Du kan for eksempel klikke dig ind på Jensen Prints hjemmeside, som blandt andet laver print af hæfter – se deres footer. Her kan du nemlig se mærkatet.

Andre lignende tiltag som du kan se på selvsamme side er “Miljøvenlig Pakning” – dette er også en ordning for virksomheder, der tænker over, hvordan de håndterer pakningen af deres produkter.

Hvis du bare undersøger en lille smule, inden du vælger at købe fra en bestemt butik, så kan du faktisk ret hurtigt og nemt finde ud af, hvad denne pågældende butik gør for miljøet.

Hvis de ikke gør noget, så kan du vælge at handle et andet sted – det er i hvert din måde at protestere og forsøge at skabe en bedre fremtid for os alle.

Related posts

Leave a Comment