Sådan skaffer du dig af med bilen miljøvenligt

Hvis du har en gammel miljøsviner, som du på nuværende tidspunkt kører rundt i, så er dette naturligvis ikke det smarteste for miljøet. Heldigvis kan du gøre noget ved dette allerede i dag, så du kan blive mere miljøvenlig fremover.

Det vi anbefaler, at du gør, er ikke at sælge miljøsvineren videre, så den er en andens problem. Dette løser nemlig ikke det store problem – nemlig at bilen kører rundt og skader miljøet. Så er det jo i bund og grund irrelevant om det er dig, eller din nabo som sidder bag rattet.

Derfor er den mest effektive løsning at få skrottet bilen – bogstavelig talt. Du kan få en god skrotpræmie for din bil, så du i stedet kan købe dig en bil, der er en del bedre imod miljøet. Du er i stand til at få denne præmie for:

  • din personbil til max 9 personer
  • mindre varebiler, der vejer under 3.500 kg

Nogle af kravene før du kan få udbetalt en skrotpræmie er, at bilen skal have været ansvarsforsikret. Men det er de fleste naturligvis, hvilket gør det muligt for mange.

Hos skrotbil.net sørger de for at udføre arbejdet med miljøet i tankerne. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvordan det hele kommer til at foregå, da de her har stor erfaring med, hvordan det bør gøres helt korrekt.

Hvilken bil skal du vælge efter?

Når du har fået udbetalt din skrotpræmie, kan du med fordel se på en brugt bil, da der ikke er grund til at bidrage yderligere i masseforbruget af biler. 

Der findes mange forskellige gode brugte biler, som du sagtens kan have glæde af i mange år frem. Men det er vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt – skal du bruge en stor familiebil eller mindre bybil – der findes mange forskellige typer, men du kan altid finde et miljøvenligt alternativ!

Related posts

Leave a Comment