Sådan kan du holde en miljøvenlig børnefødselsdag

Hvis du har små børn og skal til at holde en fødselsdag, så har du nok en del bekymringer.

Hvad skal børnene lave, hvad skal de have at spise og ikke mindst: Hvad skal vi give den lille i gave?

Der er rigtig mange ting, der fylder i sådan en situation, hvilket er meget normalt for de fleste forældre. Vi har jo alle et ønske om at skulle give vores børn det allerbedste.

Hvis du er meget i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med at holde den mest perfekte børnefødselsdag for dit barn, så kan du også vælge at få hjælp udefra.

Du kan tjekke https://bornefest.dk/ og se, hvordan du kan få hjælp til at skabe den perfekte dag for alle de skønne børn.

Vi har i dette indlæg samlet nogle gode råd til dig, så du ved, hvordan du kan gøre jeres børnefødselsdag end del mere miljøvenlig.

1. Vælg det rette service

Vi kender det allesammen. Du får 20-30 børn på besøg, der alle skal have tallerken, glas og bestik. Selvfølgelig gider du ikke stå og vaske al dette op efterfølgende.

Derfor vælger de fleste af os naturligvis engangsservice. Men er du klar over, at du faktisk kan vælge miljørigtig engangsservice?

Ved at træffe det rette valg kan du gøre opvasken nemmere for dig selv, samtidig med at du skåner miljøet. Det er det rette at gøre, hvis du spørger os.

 

2. Undgå madspild

De små maver kan ikke rumme så meget. Derfor er det en god idé at estimere præcist, hvor meget du regner med, at de små kan spise.

Undgå at overdriv i dine forventninger, men planlæg mere smart, så du ikke står med tre fulde fade med mad efter alle gæsterne er gået hjem igen.

Du kan eventuelt overveje at få hjælp udefra med maden, hvor du samtidig kan forhøre dig, hvor meget du kan forvente, at børnene spiser.

 

3. Økologisk slik

Alle børnefødselsdage skal naturligvis indeholde en masse slik til børnene – det er klart. Men her kan du igen vælge at tage det smarte valg og købe økologisk slik fremfor meget af det andet, der findes derude.

Ved at gøre dette, så sikrer du dig at børnene får noget lækkert samtidig med, at du skåner miljøet. Det er virkelig et smart valg, hvis du spørger os.

 

Det var vores råd til, hvordan du kan gøre jeres næste børneevent mere miljøvenligt – du er velkommen til at skrive dine idéer til os, så vi kan tilføje dem på listen her.

 

Related posts

Leave a Comment