Sådan holder du en miljørigtig ferie

Vi elsker alle sammen at tage på ferie og opleve nye ting. Alligevel kan det godt give dårlig samvittighed, at vi bevæger os mange kilometer væk fra der, hvor vi bor i fly, som bruger masser af benzin.

Heldigvis kan du sagtens tage på ferie, samtidig med at du sørger for at passe på miljøet. som mennesker har vi et ansvar for at passe på jorden, da der ikke er nogle andre til at gøre det.

Du kan tage på ferier i alle prislejer, så det er helt op til dig, om du optager et lån for at få råd til det. Hvis du gør, vil vi anbefale dig, at du sammenligner de forskellige lån, det kan du bl.a. gøre her.

Tag på ferie i Danmark

For miljøets skyld er det en god idé ikke at tage på ferie alt fra langt væk fra jeres hjem. Der sker masser af spændende ting i Danmark, så der er ingen grund til, at I skal rejse langt væk.

 I sidste ende er det vigtigste på en ferie, at du hygger dig sammen med dine venner eller familie. Der findes masser af smukke steder herhjemme, som mange aldrig oplever, fordi de har travlt med at tage til udlandet. Vi kan anbefale Bornholm, Limfjorden, Skagen osv.

 Der er mange flotte steder i Danmark, og vi har endda forlystelsesparker som Tivoli og Legoland.

Oplev naturen

Hvis du passer meget på miljøet, så ville det være sjovt for dig at tage ud i naturen og opleve den helt tæt på. Her lærer du, hvordan du kan være et med naturen, og du lærer, hvor vigtigt det er, at du rydder op efter dig selv.

Der findes masser af smuk natur tæt på os. Vi vil anbefale, at du hiker i tyske eller norske bjerge eller tager på kanotur i Sverige. Herude skal du selv kunne overleve, og du oplever det smukke i at sove under åbent himmel.

 Ja, du har nok mad med selv, men du kan stadigvæk ikke lige ringe efter hjælp eller gå på McDonalds, så du lærer virkelig meget om dig selv.

Kør på ferie i Europa

Hvis I gerne vil på en længere tur, så kan I tage på bilferie. Det er langt bedre for miljøet, hvis I kører i bil end tager flyet. Hvis flere begyndte at tage på bilferie, så ville det også betyde, at der ville flere færre fly, og det ville være godt for miljøet.

Du kan komme mange smukke steder hen på kort tid. Vi kan anbefale Italien, Spanien eller Sydfrankrig. En af de fede ting ved Europa er, at du ikke skal rejse særlig langt væk for at opleve noget helt anderledes.

 Samtidig er du med til at passe på miljøet, så kommende generationer også har mulighed for at tage på ferie.

Related posts

Leave a Comment