Sådan gør du dit hjem smartere

Vi undersøger hver dag, hvordan vi kan gøre diverse dele af vores hverdag mere miljøvenlig og smartere. I dag har vi fundet endnu en ting, som bare er et must for alle jer husejere. Læs med herunder og bliv klogere på, hvad du bare MÅ eje her i 2019.

Har du hørt om Somfy Smart Home? Hvis nej, så er du heldig at du læser med her.

Dette er nemlig et enormt innovativt og smart system, som vi mener, at alle husejere bør tage et ekstra godt kig på, da de virkelig kan få mere ud af deres bolig.

Sikkerhed

Somfy har flere forskellige løsninger. Én af deres mest populære er nok deres sikkerhedssystem, som du kan styre fra en app.

Systemet holder øje med dit hus, når du ikke er hjemme, og hvis uheldet skulle være ude (og en tyv bryder ind), så udløser systemet en højlydt alarm, der vil skræmme enhver ubuden gæst langt væk.

Dermed kan du altid føle dig sikker, når du forfalder dit hjem, da du har et smart system til at sikre dine ejendele.

 

Belysning

En anden af brandets løsninger er, at du kan styre lyset med en app. Du kan slukke og justere diverse lys i dit hus siddende i din sofa – hvor meget nemmere bliver det så ikke?

Med få klik sikrer du dig at alt lys er slukket – hvilket naturligvis er enormt miljøvenligt – som vi går meget ind for.

 

Mere styring

Som du nok har kunnet bemærke, så giver Somfy dig meget mere styring og kontrol over dit hjem.

Du er nu herre i eget hus og kan føle dig helt sikker døgnet rundt.

Hvis du er interesseret i at læse mere eller bestille din egen løsning fra Somfy, så kan du se mere på deres hjemmeside lige her: https://shop.somfy.dk/

Related posts

Leave a Comment