Sådan gør du din ridning mere bæredygtig

Går du til ridning og ønsker du samtidig at gøre verden et bedre sted, når det kommer til miljøet. Så er du landet det helt rette sted, da vi i dette indlæg kommer med nogle gode råd til, hvordan du kan blive mere miljøvenlig med din ridning.

1. Økologisk foder

Det første du kan gøre, hvis du ønsker at blive mere miljøvenlig, er at købe økologisk foder til din hest. På denne måde støtter du produktionen af denne type foder, som vil gavne vores klode.

Herudover giver du naturligvis også endnu bedre foder til din hest, hvilket den vil takke dig for.

2. Det rette tøj

En anden god ting, som du kan gøre, er at købe det helt rette tøj. Du kan for eksempel kigge nærmere på brandet Kingsland, der er ét af de førende hestebrands i verden.

Dette skyldes både tøjets gode kvalitet samt deres store fokus på bæredygtig. Hvis du vælger at købe tøj herfra, så er du uden tvivl med til at skabe en bedre verden.

3. Kør sammen med andre

Det sidste som vi vil anbefale er, at du begynder at bruge dit netværk endnu mere, end du måske gør i dag.

Her mener vi for eksempel at køre sammen med andre, hvis I skal til et hestearrangement eller stævne. Alt for mange kommer kørende i hver deres bil, selv om de i virkeligheden alle sammen skal samme vej.

Dette er enormt forurenende – især hvis I nemt kan arrangere lidt samkørsel fra og til de forskellige steder.

 

Har du andre idéer til, hvordan andre kan gøre deres hverdag mere bæredygtig, så er du meget velkommen til at kommentere dine idéer herunder, så vi kan få tilføjet det til vores liste.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Related posts

Leave a Comment