Sådan gør du din næste ferie mere bæredygtig

Er du også typen, der går meget op i miljøet – også når du skal på ferie? Så skal du læse med her, da vi har samlet en række af gode tips til, hvordan du kan gøre din næste ferie meget mere eco-friendly for miljøet. Husk at del disse pointer med dine venner og bekendte, så vi sammen kan løfte i flok og gøre denne jord bedre for os alle – samt fremtidige generationer.

Det er selvfølgelig ikke alle rejser, der er lige billige, og hvis du har behov for lidt økonomisk bistand, så kan du låne fra online-lån.dk.

SE OGSÅ Pas på miljøet: Tre tips, der hjælper dig i hverdagen

Distance

Hvor langt behøver du i virkeligheden at rejse? Det er muligvis det første spørgsmål, som du bør stille dig selv, inden du går for meget i gang med at planlægge alt muligt andet.

Jo længere væk du rejser, jo mere CO2 udleder du – det siger jo sig selv. Derfor kan du passende stille dig ovenstående spørgsmål og bedømme dig frem til en spændende samt skøn destination.

SE OGSÅ Vælg et miljøvenlig kontor og bil

Transport

Måden du ankommer til din destination er heller ikke ligegyldig. Er det et sted, du overvejer at køre til – så kan det for eksempel være mere miljøvenligt at tage toget.

På denne måde forurener du langt mindre og bliver transporteret sammen med andre i stedet for at køre i din egen lille miljøsviner.

Forbrug

Når du så endelig er ankommet til dit hotel eller Airbnb for eksempel, så skal du til at begynde at tænke over dit forbrug og den måde, hvorpå du agerer som gæst.

Hvis du er på et hotel eksempelvis, så husk at genbruge håndklæderne flere dage i stedet for at få nye hver eneste dag – det behøver man slet ikke.

Desuden bør du også insistere på, at din sengetøj ikke bliver skiftet, hvis det ikke er nødvendigt.

Tænk hvis alle hotelgæster i hele verden gjorde dette hver dag, så ville vi spare så meget på vores klodes ressourcer i længden.

Tænk derfor over det.

God rejse!

Related posts

Leave a Comment