Sådan bliver du en bæredygtig forælder

Hvis du er forælder og ønsker en mere miljøvenlig hverdag, så er vi klar til at hjælpe. Det kan nemlig være utrolig svært uden nogle gode råd udefra, som du kan benytte til rettesnor. Derfor forsøger vi i dag at hjælpe dig med netop dette.

Genbrug tøj

Er du far eller mor til en lille baby, så ved du om nogen, hvor miljø uvenligt det er. Disse små søde skabninger vokser fra deres tøj på rekordtid og så skal du ud og anskaffe dig nye klæder.

Derfor bliver du som forælder til en baby nødt til at anvende second hand tøj for at kunne bevare det miljøvenlige i din hverdag.

Tøjet er ofte også blevet brugt så kort tid, at det faktisk ingenting fejler.

 

Spis økologisk

Hvis du gerne vil gøre dig selv og hele familien mere miljøvenlig, så kan I med fordel begynde at spise mere økologisk, da dette naturligvis hjælper kloden en masse.

Ved at støtte økologi sender vi et signal om, at vores klode betyder noget for os. Ofte koster det ikke meget mere end det “ringere” valg.

 

Køb fra miljøvenlige shops

Et tredje godt råd er at se efter de bedste butikker online, som rent faktisk går op i miljøet. Hvis du for eksempel er i markedet efter en je porte mon bebe vikle, så kan du se på Onlinekids’ udvalg.

Her kan du finde en masse fede ting udover je porte mon bebe strækvikleje – hvor du kan føle dig miljøvenlig.

Du kan finde mere om je porte mon bébé ved at klikke på linket.

 

Related posts

Leave a Comment