Sådan bliver du nemt mere miljøvenlig

Mange af os går rundt med gode tanker om, at vi ønsker at blive mere miljøvenlige, så vi kan gøre vores for at efterlade en god klode til vores efterkommere.

Men når det kommer til stykket, så kan det virke enormt uoverskueligt at gå i gang – fordi: “Jeg er jo bare en lille person, hvad forskel kan det gøre?” Hvis vi dog alle sammen glemmer denne tanke, så kan vi sammen gøre en stor forskel.

Selv de små ting i livet kan gøre en stor forskel på sigt. Det behøver ikke være store ting, såsom at få installeret solceller på taget. Det er noget, som mange af os aldrig vil få råd til, så det behøver vi ikke engang gå at tænke over.

Men blot små ting som at købe sparepærer og udskifte nogle af de gamle storforbrugere, som vi har hængende derhjemme, kan være en god start.

En anden god idé er at tænke på vores forbrug af tøj. Personligt kommer jeg ofte til at udskifte tøj al for hurtigt, fordi det bliver slidt hurtigt. Men nu har jeg eksempelvis sat mig for at sætte en stopper for dette overforbrug, som jeg har gang i.

Derfor har jeg blandt andet investeret i en Peak Performance jakke, som kan holde i årevis. På brandets egen hjemmeside fortæller de, hvordan de er dedikeret til at skabe god kvalitet, som holder år efter år. Dermed nedsætter vi det store overforbrug!

Jeg har derfor også købt en Peak Performance t-shirt – eller faktisk 3-4 stykker på det sidste. Igen fordi så sikrer jeg mig høj kvalitet, der holder længere end mange andre billigere mærker.

Jeg håber, at du vil være med i min march imod overforbrug og købe kvalitet fremover! Sammen kan vi gøre noget!

Related posts

Leave a Comment