Sådan bliver din virksomhed mere miljøvenlig

Hvordan kan dine teknologiske redskaber blive mere bæredygtige i hverdagen?

Der er mange af os virksomhedsejere, der går med et ønske om at gøre noget mere miljøvenligt i vores virksomhed. Men det er ikke altid lige til, hvad du bør gøre for, at dette kommer til at ske. Derfor har vi her samlet en række tips til, hvordan du kan sørge for, at din virksomhed bliver mere miljøvenlig allerede fra i dag af.

Genbrug

For det første er det en rigtig god idé at sørge for, at din virksomhed naturligvis genbruger og sørger for at sortere affald helt korrekt. Dette er en let måde at komme i gang med at være grønnere allerede i dag, samtidig med at det faktisk ikke kræver særlig meget fra dig eller dine ansatte.

De fleste af os ved godt, hvordan vi bør gøre – så er det bare med at sørge for at efterleve dette hver dag.

Kør færre gange

Hvis du har en firmabil, så gælder det naturligvis også om at tænke over sit forbrug af brændstof. For eksempel kan du tænke lidt over, hvordan du kører som helt sikkert kan optimeres bedre.

Herudover kan du også forsøge at begrænse dine antal ture ved at indrette din bil bedre.

Dette indlæg er skrevet sammen med varebil-inventar.dk, som blandt andet kan hjælpe med en bedre indretning af din Mercedes varevogn eller Mercedes varebil.

Sådan kan du få plads til mere og smartere. Du kan læse mere om bilindretning af Mercedes varevogne på linket.

Økologisk frokost

Det sidste råd, som du kan følge her i dag, er, at I kan begynde at spise mere eller udelukkende økologisk til jeres frokost. Hvis du eksempelvis handler til dine ansatte, så sørg for at købe økologisk kun – på denne måde sikrer du, at varerne er blevet produceret på en miljøvenlig måde. Og det er også sundere for dine ansatte!

Related posts

Leave a Comment