Påvirker industrien der fremstiller kosttilskud miljøet

Når man kigger på diverse annoncer for slankeprodukter, så er de efterhånden blevet meget opfindsomme, og der er jo ikke det som ikke kommer i, og som har den helt store virkning. Det er jo nok farligt for mig, at begynde en debat omkring de virker eller de ikke virker. Jeg har dog selv prøvet nogle af dem, og har derfor også en holdning til, om de virker eller de ikke virker.

Først skal du dog kigge lidt på, om der ved fremstillingen af de naturlige slankeprodukter, sker en påvirkning af miljøet i den negative retning. Jeg har valgt at undersøge hvad der sker med det lille Acai bær. Nu er det jo ikke sikkert at det lyder bekendt, så jeg vil da lige starte med at fortælle, hvad Acai er. Det er et lille bær, der vokser på en palmeart at samme navn.

Det er nogle kæmpe palmer, der kan bliver helt op til 25 meter høje. De vokser lige i udkanten af regnskove, og der har de vokset naturligt i mange år. I de senere år, der har kosttilskud industrien dog fundet uf af, det det lille bær indeholder rigtig mange positiv vitaminer og mineraler, der er rigtig gavnlige for den menneskelige krop, og derfor er der opstået en stor efterspørgsel efter det lille bær. Dette har så helt naturligt betydet, at der er opstået en behov for en større produkter.

LÆS OGSÅ: Tag på en miljøvenlig ferie

Dette betyder dog i følge mine undersøgelser ikke, at der er blevet fældet regnskov til det formål, for man har taget noget af den eksisterende landbrugsjod, og omdannet til plantager. Det er faktisk et rigtig positivt tegn, så der sker ikke en negativ indflydelse på miljøet, det er dyrkes Acai. Når man høster bæret på denne palme, så kan det anvendes til flere forskellige formål, for det kan dels fryses ned, men det kan også anvendes til fremstilling af Acai piller.

Det gode ved at bruge det til fremstilling er piller er, at der ikke er den samme begrænset holdbarhed, som det er på et bær. Et Acai bær ville aldrig kunne hold sige, til en transport til fx. Danmark, så derfor er man nød til at behandle det, inden det skal fragtes til Danmark.

Listen over hvad Acai piller kan gøre for dig den er lang, og næsten for lang at nævne her, for der er rigtig mange sygdomme, som de kan have en positiv effekt på. Dette er nok også den vigtigste grund til, at man i USA kalder dette for super bær.

LÆS OGSÅ: Brug miljøvenlig indpakning

Uanset om du tror på, at det kan have en god virkning på sygdomme, så kan du roligt regne med, at de mange vitaminer i bæret, giver dig en rigtig god fornemmelse i kroppen, og hvis du så taber dig udover det, jamen så er det jo ikke den værste bivirkning er det?

Der er ikke andre kendte bivirkninger ved at spise Acai piller, så det koster dig ikke noget særligt at prøve dem, og du kan godt glæde dig til den gode fornemmelse i kroppen.

Related posts

Leave a Comment