Miljøvenlige busture – ferie med god samvittighed

Flere og flere danskere får øjnene op for de mange fordele, der er ved at rejse på ferie i komfortable busser, hvor kvalitet er et gennemgående træk. I de senere år er der sket en markant stigning i interessen for denne rejseform, og det med god grund, for det er en fantastisk måde at sikre sig, at man får sjælen med fra start til slut.

Høj kvalitet i Papuga busserne

En af de helt store aktører på dette marked er Papuga, som er blevet en af danskernes absolutte favoritter, når man ønsker at køre på ferie i højkvalitetsbusser, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor det udelukkende er dygtige og erfarne chauffører med masser af ekspertise, der står for transporten. Det gælder, hvad enten der er tale om endags-ture eller deciderede ferieophold på destinationer her i landet eller i udlandet.

Papuga busrejser er et hit hos mange

Papuga har siden 1971 drevet en succesfuld virksomhed, som har sendt mange tusinder af sted i busser med stor komfort og masser af benplads. Det gør rejsearrangøren stadig og med større succes end nogensinde før. Der er nemlig ingen tvivl om, at det er gået hen og blevet en populær måde at rejse på, og så er det som oftest muligt at få fingrene i busrejser til rigtigt gode priser.

Et blandet klientel rejser med bus

For ikke så mange år siden forbandt mange busrejser med pensionister, der skulle af sted med deres klubber eller foreninger, men sådan er virkeligheden langt fra i dag. Nu er klientellet nemlig langt mere alsidigt, og det er både børnefamilier, unge og ældre, som finder vej til masser af spændende destinationer og arrangementer på denne behagelige måde.

Det skyldes en kombination af flere grunde. Der er dog ingen tvivl om, at en rejseform, der kombinerer komfort med sikkerhed og en venlig og imødekommende service, selvsagt er et hit hos rigtigt mange.

Related posts

Leave a Comment