Hvordan kan dine teknologiske redskaber blive mere bæredygtige i hverdagen?

Hvordan kan dine teknologiske redskaber blive mere bæredygtige i hverdagen?

I dag bruger vi mange teknologiske redskaber i hverdagen. Her ses redskaber som computeren, telefonen, iPaden og Tv’et. Selvom redskaberne er brugbare og effektive i din hverdag, er de også meget ressourcekrævende og hårde for miljøet. Dog kan du selv være med til at gøre dine teknologiske redskaber mere miljøvenlige med få midler Du vil kunne bidrage med at hjælpe til miljøet og samtidig stadigvæk gøre brug af de teknologiske redskaber. Mange store teknologivirksomheder har nemlig allerede udviklet metoder, som medfører til, at du kan være miljørigtig omkring teknologien.

Sæt tidsbegrænsning på fjernsynet og energibesparelse på telefonen

Når du oplader din telefon, bruger du meget strøm. Derfor kan det være en oplagt mulighed at sætte energibesparelse på din telefon, når det ikke er nødvendigt, at du får opdateringer osv. på det givne tidspunkt. På den måde sparer du nemlig på energien på telefonen, og den vil kunne holde i længere tid. Dertil kan du også sætte en tidsbegrænsning på fjernsynet. Vi kender alle til at falde i søvn foran fjernsynet, og måske først vågne op et par timer senere.

IPL hårfjerner

I de timer hvor du sover, er der ingen grund til, at fjernsynet er kørende i baggrunden. Sæt en tidsbegrænsning på fjernsynet, hvis du ved, at du falder i søvn på et tidspunkt. På den måde slukker fjernsynet sig selv i tide, så den ikke står kørende i unødvendig lang tid.

Smid din teknologi ud på en korrekt måde

Når du skal smide gammel teknologi ud, skal det gøres på den rigtige måde. På den måde er du nemlig med til at passe på miljøet. Det hjælper ikke at smide det hele ud i den almindelige skraldespand. Saml alle dine gamle teknologiske redskaber i en pose, og når du har nok, kan du tage på lossepladsen med det hele på en gang. På den måde får du smidt det ud på en korrekt måde. Når du smider teknologi ud, er det oftest fordi, du skal have nyt. Læs mere på Teknodag.com om teknologi og overvejelser, som du skal gøre dig.

Genbrug af telefoner

Når du skal have en ny telefon, kan du overveje at købe en brugt telefon. Det vil nemlig gavne miljøet utrolig meget. Oftest findes der mange gode brugte telefoner, som du kan finde til billige penge. Brugte telefoner er nemlig også ofte billigere, så du ikke skal bruge hele budgettet på en ny telefon. Samtidig kan du prøve at sælge din gamle telefon, så din telefon også selv bliver genbrugt. Dermed smider vi ikke en masse velfungerende teknologi ud uden nogen reel grund. Genbrug af telefoner er en oplagt mulighed for at hjælpe miljøet, som også er en overskuelig opgave at kaste sig ud i. Når du skal af med din gamle telefon, kan du både sælge den, men du kan også give den videre til et familiemedlem. Det kan på mange måder føles mere trygt, og derfor er det også en god start, når du skal genbruge telefoner.

Related posts

Leave a Comment