Et godt råd er et gratis sikkerhedstjek

Hvis man ikke har fået lavet et gratis sikkerhedstjek, er det på tide at man gør det.

Det er vigtigt at du følger med udviklingen, da sikringsbranchen udvikler sig hele tiden. Dette stiller store krav til de forskellige låsesmede, og der er vi eksperter.

Med hjælp fra os kan du holde indbrudstyvene væk. Jo sværere og længere tid det tager for tyven at komme ind, jo hurtigere opgiver de og går væk igen.

Hvorfor først få lavet et sikkerhedstjek når tyven har været der?

I dag må vi konstatere at sikkerheden i de fleste hjem er for dårlig. Behovet for at man får en bedre overvågning er i dag stigende og desværre stoler danskere stadig på deres gamle normale låsesystemer. F.eks. er en kædelås og normale hasper er ikke nok for en ordentlig sikkerhed i hjemmet.

Hvad med at få lavet et gratis sikkerhedstjek, inden det er for sent?

Det er desuden et normalt problem, at flere boliger er udstyret med gamle låse, som er slidte og derfor lette at bryde op.​
PB Låse & Sikring anbefaler at udskifte låse og tilbehør hvert tiende år, de får en masse slid.

Når du skifter låse og tilbehør får du også et overblik over hvem der har adgang til din bolig. Det kan være svært at holde styr på hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring din boligs sikkerhed, eller at du gerne vil have at vi kigger forbi dig til et gratis sikkerhedstjek

Tro det eller ej, men indbrudstyvene er i dag eksperter i at komme ind i boliger, men vi er heldigvis eksperter i at forhindre det.
Så kontakt os på 31313515 og vi kan være hos dig hurtigst muligt og forhindre dig i at det værste vil ske.

Har du brug for en låsesmed, så tjek blandt andet låsesmed København, låsesmed Frederiksberg, eller alle vores andre steder i Storkøbehavn og Nordsjælland.

PB Låse & sikring er blevet godkendt som ”CO2 neutralt” firma samt Miljøvenlig pakning”, da de kun anvender miljørigtige biler, samt genbruger deres emballage.

IPL hårfjerner bedst i test – Her får du mest for pengene

Related posts

Leave a Comment